Για εμάς

Η ιστορία μας

Η οικογένεια  Kelly μαθαίνει στον κόσμο να χορεύει, από όταν άνοιξε την πρώτη σχολή το 1964. Τα στούντιο χορού της οικογένειας Kelly έχουν διδάξει χιλιάδες άτομα πώς να χορέψουν και μέσω του Steven Kelly Dance Studios, η επόμενη γενιά της οικογένειας Kelly συνεχίζει να μεταδίδει τις γνώσεις τους για μια ζωή στη βιομηχανία χορού.

Για εμάς το σλόγκαν είναι: μπαίνετε περπατώντας , βγαίνετε χορεύοντας!

Ο Steven Kelly είναι ο σημερινός εκπρόσωπος των οικογενειακών σχολών χορού.Δίδαξε το πρώτο του χορευτικό μάθημα στα 12 χρόνια του και διεύθυνε την πρώτη του σχολή σε ηλικία 18 ετών. Ως αποτέλεσμα οι γνώσεις και η εμπειρία του στον χορό, όπως επίσης η διδασκαλία, η εκτέλεση, οι χορογραφίες, οι επιχειρηματικές συμβουλές, οι εξετάσεις και η διεύθυνση τον οδήγησαν να είναι ένας πραγματικός εμπειρογνώμονας της βιομηχανίας χορού.

 

Για εμάς  – Για τις σχολές μας

Οι διεθνείς Σχολές Χορού Steven Kelly είναι σχολές κοινωνικού χορού, παρέχοντας κορυφαία εκπαίδευση χορού για ενήλικες από 16 χρονών έως 60+. Οι σχολές μας προσφέρουν τόσο μαθήματα ομαδικών όσο και ιδιωτικά μαθήματα χορού από αρχάριους έως προχωρημένους και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στη χορευτική βιομηχανία από το 1964, έχοντας ανοίξει σχολές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Ευρώπης και της Ασίας.Είμαστε μοντέρνες σχολές χορού με πλούσια εμπειρία και γνώση και όπου το μάθημα χορού μαζί μας είναι μια διασκεδαστική, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία – κάθε φορά!

Τι προσφέρουμε

Τα στούντιο μας προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε στύλ χορού, για όλους τους τύπους ανθρώπων, όπως Λάτιν, Ballroom, Hip Hop, Club, Χορογραφία γάμου, Breakdance, Salsa, Tango, Cha Cha, Rock-n-Roll, Waltz κ.α.

 

Εμπιστευθείτε τα χρόνια εμπειρίας μας και καλέστε σήμερα – Αν μπορείτε να περπατήσετε, μπορείτε να χορέψετε!

 

 

 

Steven Kelly Video Profile


Για εμάς – Σχολές Χορού Steven Kelly